На Дніпропетровщині жінка виявила в квартирі мертвими батька і матір.

Про це повідомляє інформаційний портал "Україна кримінальна".

У Кривому Розі в Саксаганському районі виявили тіла чоловіка та жінки зі слідами насильницької смерті. До правоохоронців звернулася донька загиблих — 28-річна криворожанка.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Жінка розповіла, що їй зателефонували сусіди і розповіли, що з квартири, в якій живуть її батьки, поширюється неприємний запах. Приїхавши до батьків вона виявила їх бездиханні тіла.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як розповіла жінка, вони знаходилися в різних кімнатах. У батька були порізані руки, у матері є рани на обличчі. Тіла вже почали розкладатися. Зараз причина смерті встановлюється.


Сусіди розповіли, що подружжя часто сварилося, а чоловік любив випити. Дочка підтвердила, що батько був агресивним, він раніше бив як її саму, так і свою дружину.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії.

Нагадаємо, що моторошна аварія в Одесі забрала життя двох людей, не поділили дорогу: медикам залишалося лише одне

Раніше портал Знай.ua писав, що машини на металобрухт: аварія на трасі Одеса-Київ жахнула очевидців

Також портал Знай.ua повідомив, що в Києві джип протаранив відбійник і ледь не впав у Дніпро: дорожній "паркур" потрапив на відео