У центрі Дніпра знайшли обезголовлений труп жінки.

Про це повідомляє Інформатор.

У середу, 28 серпня, на території занедбаного літнього театру по вулиці Воскресенській, знайшли труп жінки без голови. Тіло загиблої було замотане в ганчірки.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Смертельну знахідку виявили на занедбаній території літнього театру, який знаходиться по вулиці Воскресенській. За попередньою інформацією, смерть настала 2 — 3 місяці тому.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще


Правоохоронці розповіли, що особистість жінки встановити не вдалося. Померла була схожа на безпритульну. Зараз всі причини та обставини смерті будуть з'ясовувати правоохоронці.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в одесита виявили страшну колекцію смерті.

Як повідомив Знай.ua , озвірілий чоловік розстрілявпоштове відділення

Також Знай.ua розповідав, що злочинець, у січні пограбував і вчинив наругу над студенткою, отримав 8 років за гратами.