На Дніпропетровщині під час пожежі постраждали двоє дорослих і дитина.

Про це повідомляє інформаційний портал "krivbass.city".

В ніч на 29 серпня в Довгинцівському районі Кривого Рогу сталося загоряння в одній з квартир.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


На вулицю Кокчетавска виїхали рятувальники чергового відділення 14-й і 26 - державних пожежно-рятувальних частин. Рятувальники на місці встановили, що виникла пожежа у двокімнатній квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового будинку.

В результаті пожежі постраждали 3 людини, з них 8-річна дитина. Сусіди потерпілих ще до приїзду рятувальників винесли дитину з палаючої квартири. А рятувальники винесли власника оселі та його дружину.

Постраждалих з різними ступенями травм медики госпіталізували до лікарні. Причини займання встановлюють фахівці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду. Всіх дітей вихователі встигли евакуювати.

Як повідомляв портал Знай.ua в Туреччини на південно-захід від відомого курортного міста Бодрум спалахнула масштабна пожежа.

Знай.ua писав в Одесі загорівся психлікарня. Пожежу ліквідували, але у вогні загинуло шість осіб.