У Дніпрі молодий хлопець напав на перехожого з пістолетом.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Дніпрі на Слобожанському проспекті 19-річний хлопець намагався пограбувати перехожого. Він напав на нього і намагався вирвати сумку. Перехожий почав відбиватися від нападника.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Під час бійки зловмисник дістав пістолет і вистрілив у перехожого, після чого втік. 27-річний потерпілий викликав на місце події швидку допомогу та поліцію.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Правоохоронці розшукали нападника і встановили його особу. Ним виявився 19-річний місцевий житель Дніпра. Підозрюваного доставили в Індустріальне відділення поліції.

За даним фактом в Індустріальному відділенні поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За скоєний злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7 років.

Нагадаємо, як повідомляв Знай.іа стрільба сталася 24 серпня, коли двоє чоловіків посварилися.

Як повідомляв Знай.ua на Вінниччині чоловіка підозрюють у вбивстві рідної сестри.

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що під Києвом працівники ритуальних служб перестріляли один одного.