У четвер, 29 серпня, банда невідомих розбили вітрину магазину "М’ясо сільське", пробралась в приміщення і через деякий час вийшла з грошима. У цьому ж будинку знаходиться банкомат "ПриватБанку".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці з сусіднього двору бачили, як двоє хлопців у чорній одежі, що вибігли з будівлі, в якому знаходиться магазин. В їх руках були невідомі предмети, розглянути їх детально не вдалося. Вони сховалися в темряві, як тільки покинули двір. На місці працювала слідчо-оперативна група і патрульні. Деталі з'ясують правоохоронці.

Наразі "ПриватБанк" оголосив про солідну винагороду в сумі 50 000 гривень за будь-яку інформацію, яка допоможе встановити і затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна за телефонами: (056) 716-35-02, (067) 565-12-34, на e-mail: security@privatbank.ua або будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, у Львові чоловік пограбував сам себе.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, небезпечна банда "обчистила" молоду українку.

Також портал Знай.ua писав, що озвіріла українка з ножем накинулась на чоловіка.