У Дніпрі люди атакують магазини «Секонд-хенд» у день завозу товару. У спробах потрапити всередину магазину першими вони готові на все. Відео чергового «штурму» в районі ринку «Озерка» розмістили в соцмережах.

Відзначається, що так проходять дні завезення у всіх «Секонд-хендах» міста, багато хто з учасників «штовханини» пізніше перепродують речі втридорога, через інтернет або на ринку.

У Дніпрі штурмують магазин вживаних речей

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в Нікополі районного суд Дніпропетровської області надав дозвіл на проведення обшуку в нежитловому приміщенні магазину на проспекті Электрометалургов. Під час обшуку слідчі вилучили 67 ігрових автоматів, з допомогою яких здійснювалося зайняття гральним бізнесом.

Знай.uа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.