Дніпряни незважаючи на заборону щодня намагаються пройти по перекритому Новому мосту.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі до 14 вересня повністю перекрили рух по Новому мосту через планові технологічні роботи підвищеної небезпеки.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Всі місцеві ЗМІ дніпрянам повідомили про це близько двох тижнів тому, до того ж на підходах до мосту вивісили величезний банер, але незважаючи на це люди все таки продовжують пересуватися по мосту.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Робітники розповіли, що щоранку і щовечора люди підходять до мосту і намагаються його пройти, при цьому ігнорують їхні зауваження. Також буває, що вночі хтось навіть намагається перебігти переправу.

Нагадаємо, що столичний голова Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов'язки’обов'язки директора КП “Київавтошляхміст”

Як раніше повідомляв Знай.ua , "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.