В лікарню Мечникова в Дніпрі привезли ще одного пораненого бійця.

Про це повідомляє Інформатор.

Одного з сміливців, завдяки яким ми щодня може жити спокійно і невблаганно наближаємося до перемоги, госпіталізували в лікарню Мечникова з важкими пораненнями.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


28-річний український захисник Дмитро з Яготина відчуває себе вже набагато краще. 30 серпня о 22:00 біля Новозвановки, Луганської області, він потрапив під обстріл. У вояки розірвало бронежилет, він втратив свідомість.

"Потім побачив велике поранення ліктя і стегна. Далі Попасна, військовий госпіталь, евакуація в Дніпро Мечникова", — написав головний лікар лікарні Мечникова Сергій Риженко.

Бійцеві діагностували важку черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи ліктьової кістки, множинні поранення стегон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав, що під час так званого "хлібного перемир'я" загинув морпех, 24-річний Сергій Шандра.

Як повідомив Знай.ua раніше, у Польщі трагічним чином загинув 25-річний ветеран АТО родом з Тернопільської області.

Нагадаємо, в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув воїн з Дніпра, Олексій Попко, військовослужбовець 74-го окремого розвідувального батальйону.