У Дніпрі рятувальники витягли з води жінку.

Про це повідомляє інформаційний портал "056.ua".

У понеділок, 2 вересня до Служби порятунку повідомили про те, що у водах річки Дніпро біля берега з невідомих причин знаходиться жінка.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


На місце події вирушили водолази. Вони виявили жінку, яка була у воді на відстані близько 1-го метри від берега і трималася за металеву арматуру.


Жінку 1966 року народження дістали з води і на катері "Колібрі" доставили на берег. Постраждалу госпіталізували в найближчу лікарню.

Нагадаємо, що на Львівщині загинула дитина: озеро стало могилою, моторошні подробиці

Як раніше повідомляв портал Знай.ua в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік.

Також портал Знай.ua писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.