У Дніпрі водій Seat влетів у маршрутку Mercedes.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 2 вересня, близько 22:00 на вулиці Воронезькій сталося ДТП з маршруткою. Seat Leon влетів у Mercedes Sprinter. На щастя, ця подія обійшлася без постраждалих.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водій маршрутки розповів, що він їхав по вулиці Воронезькій в бік житлового масиву Клочко, і на перетині з вулицею Образцова в нього влетів Seat. Удар був настільки сильним, що мікроавтобус встав на два колеса, але водій зміг утримати автомобіль і заїхав на газон приватного будинку. У маршрутному таксі були пасажири, але обійшлося без постраждалих.

Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події.

Як раніше повідомляв Знай.іа Івано-Франківську велосипедист загинув під колесами легковика, за кермом якого перебував 20-річний водій у стані алкогольного сп'яніння.

Також, Знай.ua розповідав, що нещодавно вночі неадекватний водій влаштував стрілянину посеред вулиці, а потім зник з місця події.

Знай.ua писав, що в Вінницької області на автодорозі Ладижин - Лукашівка сталося ДТП в результаті якого загинули дві людини.