Дніпро загруз в аторах, куди краще не їхати автомобілістам.

Про це повідомляє Інформатор.

У вересні людей на дорогах Дніпра значно додалося. Адже діти пішли до школи, студенти — в університет, а дорослі повернулися з відпусток. І тепер всім цим людям треба добиратися до своїх місць призначень.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


Саме тому з самого ранку місто загруз в заторах.

Всі доступні переправи міста стоять в "тягучках", крім Нового мосту, так як він повністю перекритий. Варто також оминати Мануйлівський і Слобожанський проспекти, перетин Berezinski і Донецького шосе.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Черга з машин стоїть на Старомостовій площі і Привокзальній. Проблеми на вулицях Шухевича, Олексієнко, Вернадського і Шевченко. Також автомобілісти повідомляють, що біля ТРЦ Dafi сталася аварія, через яку тепер "тягучка".

Нагадаємо, що столичний голова Віталій Кличко відправив у відставку виконуючого обов'язки’обов'язки директора КП “Київавтошляхміст”

Як раніше повідомляв Знай.ua , "Київавтодор" продовжує ремонтувати дорожнє покриття в місті, тому на дорогах вводяться тимчасові обмеження.

Також портал Знай.ua писав, що прем'єр-міністр України отримав "привіт" від водіїв на львівських дорогах.