Цей інцидент стався майже місяць тому, проте в соціальних мережах з'явився тільки сьогодні. Дніпрянка Юлія Штельмах в паблике "Громадський транспорт Дніпра" розповіла про хамській поведінці маршрутчика. За її словами водій маршрутки №107, вигнав всіх з салону після скандалу із-за дитини з інвалідністю.

Про це передає кореспондент "НМ".

"На Панікахи, біля "Варуса" в маршрутку увійшли 3 жінки і маленький хлопчик (інвалід). Передали за проїзд трьох, водій дуже грубим тоном почав кричати на всю маршрутку, мовляв, за дитину не заплатили. Мама тихо передала за проїзд (посвідчення залишилося вдома, хоча що хлопчик – інвалід, і так було зрозуміло). Загалом, водій взяв гроші за дитину і, тим не менш, продовжував обурюватися", - розповіла очевидець події.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Незважаючи на оплату за проїзд, обурення маршрутчика продовжилися, а потім він зупинився і почав виганяти всіх з салону маршрутного таксі. Варто відзначити, що гроші за проїзд водій віддавати не поспішав.

"На зупинці "Лікарня" на Космічній водій зупинив маршрутку, заглушив мотор і з матами почав спроваджувати всіх пасажирів. Гроші віддавати спочатку не хотів, але чоловіки наполягли на своєму, і він роздав гроші за проїзд. Намагався викликати поліцію, нібито на нього напали", - розповіла Юлія.

Нагадаємо, дніпрян катають в "труні на колесах", небезпечно для життя: містян приголомшили "ревізією" в маршрутках.

Як повідомляв раніше Знай.ua , вінничанам влаштували ігри на виживання, краще ходити пішки.

Також Знай.ua пишучи про те, що одеситка "збила" трамвай, городяни чухають потилиці.