У Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів встановили факт поширення опію ацетильованого та метадону шляхом закладок двома жителями міста Кривий Ріг.

Про це розповіли у відділі комунікації обласної поліції виданню "УНН".

Співробітники поліції встановили, що чоловіки знімали квартиру з багатоповерхівок по вулиці Ватутіна у місті Павлоград.

Відмінні новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У понеділок, 2 серпня поліцейські Павлоградського ВП провели обшук і виявили приготовані для поширення наркотичні речовини — опій ацетильований та метадон. Наркотики вилучили для експертизи. Повідомляється, що на "чорному ринку" такі речовини можна продати майже за півмільйона гривень.

Особи зловмисників встановлені — ними виявилися 21 і 38-річні жителі Кривого Рогу. Один з них вже уже притягувався до відповідальності за скоєння важкого злочину. Проти чоловіків порушено кримінальну виробництво. Їм загрожує до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в Дніпрі загорілася квартира дев'ятиповерхового будинку. Пожежникам вдалося витягнути з палаючої конструкції 44-річного чоловіка.

Як повідомляв Знай.ua, у п'ятницю, 30 серпня, в Києві на Броварському проспекті сталася смертельна аварія. За попередніми даними, вантажна машина збила чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці.

Знай.иа писав, що в Дніпрі на Слобожанському проспекті 19-річний хлопець намагався пограбувати перехожого. Він напав на нього і намагався вирвати сумку.