У неділю, 1 вересня жителі Дніпра проживають неподалік від проспекту Поля, 17, звернулися зі скаргою, що їх двір заповнив неприємний запах відходів. На місці недобудованої будівлі нечистоти виливаються з каналізаційної труби прямо на вулицю.

Про це розповідає "Інформатор".

Між недобудованим будинком на проспекті Поля, 17 і художньою школою, течуть нечистоти. Внизу проспекту стоїть страшний запах.

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Городяни припускають, що виною тому новий недобудований будинок, який звели в 2012 році і каналізація протікає саме там. Жителі намагаються не дихаючи швидко минути проспект йдучи по своїх справах. На місці події очікують приїзду комунальних служб.

Нагадаємо, працівники "Київводоканалу" разом з рятувальниками відключили від каналізації кілька будинків на Першій Садовій вулиці в Києві.

Як повідомляв раніше Знай.ua, київський Дніпро перетворився в помийну яму.

Також Знай.ua писав про те, що у Вінниці перекриють воду, але не все так погано.