Правоохоронці звільнили 36-річного чоловіка, якого тримала на ланцюгу рідна мати. Інцидент стався в Солонянському районі Дніпропетровської області.

Про це поінформували в прес-службі обласного Главку Нацполиции.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сусіди подзвонили в поліцію і розповіли про злочин.

Згідно з інформацією, чоловік є інвалідом, а родичі вирішили за його рахунок нажитися і утримували заради отримання пенсії. Потерпілого визволили з "рабства" і госпіталізували.

Поліцейські ведуть розгляд щодо цього інциденту і вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статті 146 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в Дніпрі активно борються з ямами на дорогах. Щоб закінчити ремонт швидше, роботи одночасно ведуться на кількох вулицях.

Як повідомляв Знай.ua з Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), відбулася масова стрілянина.

Знай.ua писав, що в Вінниці п'яний водій отримав шість протоколів порушень, після того, як хотів обдурити патрульних.