В селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області 24-річний чоловік задушив дружину, яка перебувала на дев'ятому місяці вагітності. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Причиною розправи слідство називає сімейну сварку на побутовому підґрунті. У стані алкогольного сп'яніння зловмисник напав на вагітну жінку і задушив її електричним дротом.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вбивство сталося у квітні 2019 року, а у вівторок, 3 сентрября, прозвучав вирок Новомосковського міськрайонного суду. 24-річний чоловік визнаний винен в скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 КК України (умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності).

поліція
поліція

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Свою провину громадянин визнав повністю. Суд призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Тернопільщині підірвали ректора відомого внз, перші подробиці.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, у Києві двірник став жертвою помсти донеччанина.

Також "Знай.uа" писав, під Запоріжжям підліток по-звірячому розправився із сусідом.