У Дніпрі молодий хлопець вдарив ножем двох друзів колишньої дівчини.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі 24-річний хлопець прийшов до своєї колишньої дівчини в гості. Хлопець був у стані сильного алкогольного сп'яніння. В той день дівчина перебувала вдома не одна, а в компанії друзів. Молодому хлопцеві здалося, що гості ображають дівчину і він поранив ножем їх в груди. На щастя, медикам вдалося зберегти життя постраждалих.


Зараз триває судовий розгляд цієї справи. Молодика можуть засудити за частиною 2 статті 115, а також за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України. За скоєне хлопцю загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв Знай.uа нещодавно в Вінниці поліція перевернула місто догори ногами, в пошуках двох зниклих дітей 9 і 11 років.

Також, Знай.uа писав, що вбивство в Києві сталося в Солом'янському районі, повідомили в ГУ Нацполиции столиці. Жертвою вбивства став 60-річний двірник. Напередодні загибелі у нього виник конфлікт з місцевою жінкою.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Знай.uа повідомив, що 1 вересня в Запоріжжі пропав хлопчик.