Минув майже рік з моменту смерті дівчинки, а досі покараних у цьому страшному вбивстві – немає. Жахлива трагедія сталася вранці 15 серпня в Дніпрі. Дівчинка випадково завалила полицю, яка висіла на стіні в її кімнаті.

Маленька Кіра була дуже хорошою дівчинкою.

Гуркіт почув суворий вітчим, побачив погром і вирішив покарати пасербицю. Чоловік побив дівчинку і не міг зупинитися, один удар був дуже сильний, дитина впала та сильно вдарилась головою об зламану полицю.

Три дні батьки не водили дівчинку в дитячий садок, за допомогою до медиків теж не зверталися. У суботу, 18 серпня, Кіра заснула і за словами матері, більше не прокинулася.

Дитина помирала у страшних муках.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У дитини була найсильніша черепно-мозкова травма і позамежна кома. Скоріше всього, дівчинку можна було врятувати, три втрачені дні зіграли в гіршу сторону.

Земляки і активісти довго не хотіли пускати мати на похорон доньки, і все-таки дозволили попрощатися. За словами людей, мати влаштувала справжню драму і ридала тільки для перехожих.

Але сходяться люди в одному: винних у смерті Кіри багато. Про знущання знали батьки дівчинки, сусіди, вихователі в дитячому садку. Знали, але не втрутилися…

Нагадаємо, що нове меню представили в одній із шкіл Івано-Франківська - чахобили з куркою, салат з буряком та сухариками і чай з липи.

Знай.иа писав, що у Шевченківському гаю Львова підходить до завершення реставрація старовинного вітряка, який був привезений із села Конотоп Чернівецької області і датується початком XX століття.