У Дніпрі відкрили Новий міст, реконструкція якого тривала кілька років. Подія сталася 7 вересня, близько 6:00, передає «Інформатор».

Як повідомляється, перед відремонтованим мостом зібралися комунальники, поліція та журналісти.

Про те, що Новий міст сьогодні відкриють, швидко стало відомо всьому місту. На під'їзді до мосту зібралася черга з маршруток, водії яких сподівалися нарешті скоротити довгий шлях. Однак їх на міст не пускали.

Близько 6:05 комунальні служби розблокували проїзд по обох смугах мосту. Право першим проїхати по мосту отримав мер Дніпра Борис Філатов. Переїхавши міст, Філатов подякував присутніх і поїхав у справах. Святкування він чекати не став, стрічку перерізав.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Дніпрі відкрили Новий міст

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі стане зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа в парі, яку він уклав з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв Знай.іа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.іа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.