У Дніпрі шестирічну дитину буквально врятували з полону неадекватної прийомної матері, яка знущалася над нею і намагалася зробити малюка інвалідом, щоб отримувати на нього допомогу. Моторошну історію розповіла Олена Малихіна, яка зуміла добитися, щоб змученого хлопчика віддали їй.

Вона повідомила, що шестирічного Владика після народження покинули батьки. Його всиновила Наталія Касперська, яку раніше вже позбавили батьківських прав за неналежне виконання батьківських обов'язків. На те, щоб усиновити дитину, у неї пішло всього три місяці.

Малюк опинився в руках садистки: за його спогадами, які зафіксовані у кримінальній справі: «Наташа мене годувала, коли я був хорошим, супом жовтим, але там не було картоплі, моркви та цибулі («Мівіною»); коли був поганим – била ногами, руками і ложкою; змушувала присідати всю ніч, поки вона спить, з табуреткою в руках; залишала на кілька днів в закритій кімнаті і йшла; не дозволяла гуляти з іншими дітками; говорила, що в мене епілепсія і вона здасть мене в інтернат, де я здохну; хапала за пісю і тягнула, говорила, що відірве; брала велику голку і колола по руках і ногах (мабуть намагалася перебити сухожилля), текла кров, але вона забороняла плакати, говорила що тоді візьме ножа і буде колоти ним; казала, що я дебіл, нікому не потрібний; коли приходила Аліна (онука Наталії) мене закривали у ванній, тому що в мене епілепсія».

У соцслубах стверджували, що дитина в порядку, і приймальна мати про неї дбає належним чином.

«Все ґрунтувалося на перевірці Службою у справи дітей, як потім з'ясувалося, перевіряла все це заступник начальника служби, а за сумісництвом родичка Наталії, Прус Тетяна», - пише Малихіна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В результаті неадекватна жінка побила дитину і кинула одну на два дні. Малюка виявила мати Наталі, яка відправила його в лікарню. Дитину госпіталізували у реанімацію. Звідти його забрали нові прийомні батьки.

Малюка кололи голками, били і катували

«Нам дозволили за ним приїхати тільки в середині вересня. Відразу сказали, що дуже переляканий, спить в памперсі, потребує допомоги багатьох фахівців. Коли ми поїхали оформляти всі документи, дуже переживав, що ми не повернемося. Він не знав, які мандарини на смак; не думав, що на Новий Рік Дід Мороз принесе йому подарунки; одяг новий можуть купувати йому. Він ховав недоїдений йогурт з ложкою в письмовий стіл і вночі вставав і їв», - розповідає нова мати хлопчика.

Тільки в лютому 2019 року поліція направила справу до суду. Слідчий склав обвинувальний акт тільки по одній статті «нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості» (виходячи з того, що дитина не перебувала в лікарні тільки 17 днів). Справа досі розглядається.

Нагадаємо, що скандальне відео про львівських студенток сколихнуло мережа

Як повідомляв портал Знай.uа, в Вінниці 30 серпня побили головного редактора інтернет-видання «Башта» Андрія Качора.

Також Знай.uа писав про те, що в Запоріжжя місцеві торгаші побили дитину до напівсмерті: забув запитати дозволу, де клеїти оголошення.