На цьому тижні у Дніпрі невідомі двічі спробували викрасти дітей просто посеред білого дня, повідомляє портал “Обозреватель” з посиланням на соціальні мережі.

Обидва випадки стались у районі проспекту Миру. Невідомий молодик у чорній толстовці схопив четверокласника за руку та намагався потягти за собою, але хлопчик встиг покликати на допомогу. Крик почула пара, що проходила повз, та завадила викрадачу, який злякався та втік. Мати хлопчика написала заяву в поліцію.

А 5 вересня в одному з дворів по проспекту Миру жінка намагалась викрасти дитину, сказавши їй, нібито на неї чекає батько. Проте дитина була навчена, що не можна нікуди йти з чужими людьми та пішла додому. Жінка йшла за дитиною, доки їй не зробив зауваження двірник. Після чого вона зникла.

Нагадуємо, що днями в Івано-Франківську правоохоронці знайшли два мотоцикли, які перебували у міжнародному розшуку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав Знай. ua Крутих байкерів пересадять на безшумні мотоцикли

Ранішена Знай.ua: Новий позашляховик Audi RS Q8 побив рекорд Нюрбургринга: відео