У Дніпрі поїзд переїхав працівника залізничної станції.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 8 вересня, на під'їзній залізничній колії чоловік потрапив під колеса швидкісного поїзда. Від безлічі отриманих травм 62-річний працівник залізничної станції помер на місці.

Завдання працівника станції - в обмежений час сформувати або розформувати поїзд. Як він опинився під колесами поїзда, — поки невідомо.

Зараз правоохоронці будуть з'ясовувати, чи був це нещасний випадок внаслідок порушення техніки безпеки або ж усвідомлений вчинок чоловіки. А також чи є у події кримінальний характер.

Нагадаємо, що смертельний інцидент стався ще в травні минулого року. 33-річний чоловік побив до смерті 94-річного ветерана, щоб забрати два старих піджака. Трагедія сталася в селі Вільне.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua нещодавно Вінницький міський суд виніс вирок громадянину Росії і жителя Миколаївської області, які вбили жінку та її квартиру пограбували

Знай.ua писав про те, що скалічений труп виховательки виявили під Одесою