Навіть після відкриття Нового мосту у Дніпрі на ньому тривають роботи.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі раніше терміну відкрили головну переправу міста - Новий міст. На мосту з'явилися нові відбійники і незвичайна інсталяція — крісло міського голови. Він зроблений з арматури і нагадує залізний трон.

Після ремонтних робіт на мосту з'явилися велодоріжки, які пофарбовані червоним кольором.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Але все ж роботи на Новому мосту продовжаться і після відкриття, так як ще багато треба доробити. Наприклад, сходи по обидві сторони Нового мосту зруйновані. У мерії розповіли, що вже розробили кошторис на їх реставрацію. Загальна кошторисна вартість ремонту сходів становила 11 млн 344 тис. 278 грн. За умови виділення грошей у 2020 році, роботи триватимуть 5 місяців. Варто відзначити, що перекривати дорогу для цього не потрібно.

Крім того, на мосту з'явиться нове освітлення, а на час виконання робіт тимчасово обмежать рух.

Також будуть проводиться роботи по деформаційних швах і заміні опор освітлення на мосту, вартість цих робіт - 26 млн 935 тис. 599 грн 92 коп.

Нагадаємо, що вже в середині вересня на День міста в Дніпрі повинно було стати зрозуміло, чи піде у відставку мер Борис Філатов чи ні. Вся справа в парі, яку він уклав з президентом України Володимиром Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа дніпряни "допомагають" Філатову програти парі Зеленському: Новий міст кишить п'ятами.

Знай.uа писав Зеленський зустрівся з президентом Польщі Дудою: онлайн-трансляція історичної події.