В Дніпрі маршрутники відмовилися везти дітей, яким не вистачало грошей на проїзд.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпро вечірній.

У Дніпрі два 14-річних підлітка після футболу поверталися додому. Але виявилося, що хлопці загубили гроші на проїзд. У підлітків залишилося лише 10 гривень, щоб повернуться додому. Діти спробували пояснити водієві ситуацію, але постійно чули тільки відмову. Але все таки знайшовся добродушний водій і підвіз дітей до будинку.


"Спасибі водієві 66 автобуса, який повіз їх за 10 гривень, а водіям 73 маршруту хочу задати питання: Вас сильно врятують 4 гривні? Невже 4 гривні дорожче, ніж бути людиною? Куди котиться світ? У кожній ситуації потрібно залишатися людиною! Така ситуація може статися і з вашою дитиною, і не дай Бог він потрапить на таких як ви!", – написала в фейсбук-групі "Типовий Тополя-Шевченківський район" Надія Цуканова.

Нагадуємо, що нещодавно аналогічні скарги щодо черг на маршрутки були також від жителів Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа в Ізмаїлі в одному з будинків на проспекті Суворова виявлено тіло 47-річної жінки.

Також Знай.uа писав, що жителі району львівської Дубляни обурені тим, що вранці виїхати до центру практично нереально через черги на маршрутки, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на соціальні мережі.