У Дніпрі чоловік кілька разів намагався покінчити життя самогубством.

Про це повідомляє Інформатор.

У Дніпрі нетверезий чоловік стояв на 4-му поверсі будинку і обіцяв вистрибнути з вікна. На такий відчайдушний крок він зважився після того, як посварився з дружиною.

Жінка злякалась і вибігла на вулицю з дітьми, після цього чоловік перестав йти на контакт. Тоді вона викликала наряд поліції на місце події. Поки поліцейські намагалися вмовити чоловіка відкрити двері, жінка продовжувала йому дзвонити. З часом він все-таки підняв слухавку, однак лише для того, щоб сказати, що він планує відкрити газ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коли двері в квартиру вдалося відкрити, чоловік вирішив бігти на балкон і навіть намагався закритися, але патрульним вдалося його затримати.

Виявилося, що чоловік все-таки відкрив газ. На місце події викликали психіатричну допомогу — потенційного суицидника передали медикам.

Як повідомляв Знай.uа штаті Нью-Джерсі (США) в лісистій місцевості виявили двоголову гримучу змію.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав про хлопчика, який вив по-вовчому і не впізнавав людей.

Знай.uа писав, що в мережі опублікували досить захоплюючі знімки різних павуків, які водяться на території Чорнобильської зони відчуження.