У Дніпрі після футбольного матчу загорівся ТЦ "Міріада".

Про це повідомляє Інформатор.

У четвер, 11 вересня, близько 1:00, на проспекті Олександра Поля загорівся торговий центр "Міріада". На місце події одразу ж виїхало кілька бригад рятувальників ДСНС.

Рятувальники встановили, що загорілася обшивка торгового центру, вони швидко локалізували пожежу, однак частина обшивки встигла згоріти до самого даху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дніпряни, які живуть по сусідству з торговим центром розповіли, що можливою причиною пожежі могло стати гасіння сигарет футбольними вболівальниками. Кожен футбольний матч люди сидять на вході в підвальне приміщення, розпивають пиво і гасять цигарки об обшивку будівлі.

Істинну причину загоряння з'ясують правоохоронці.

Нагадуємо, що дим і сморід від пожеж на Чугивських торфовищах досягли навіть околиць Харкова.

Як повідомляв портал Знай.uа , Київські рятувальники за минулу добу загасили 65 загорянь трав-кам'яного покриву. Вогонь пошкодив територію, загальною площею майже 60 гектарів.

Портал Знай.uа писав, що в Святошинському районі Києва на проспекті Леся Курбаса, 5а сталася серйозна пожежа. Горіла квартира на дев'ятому поверсі 9-поверхового будинку.