На Дніпропетровщині сталася серйозне ДТП, зіткнулися "Жигулі" та "Мерседес".

Про це повідомляє інформаційний портал "Улюблене місто".

У середу, 11 вересня, в Кам'янському на проспекті Металургів, що на Лівому березі, сталося ДТП.

Там зіткнулися автомобілі ВАЗ-2106 та "Мерседес Віто". Через сильне зіткнення обидва автомобілі отримали серйозні пошкодження.


На щастя, постраждалих в результаті події немає. Зараз правоохоронці будуть встановлювати всі причини та обставини аварії.

Нагадаємо, що у Києві, на бульварі. Лесі Українки, в ніч з 10 на 11 вересня відбулося масштабне ДТП: зіткнулися відразу чотири автомобілі.

Як повідомляв портал Знай.uа , в результаті аварії на автодорозі біля Марківців, що в Тисменицькому районі, чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер в кареті швидкої допомоги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що в Одесі на Молдаванці в результаті аварії авто викинуло на узбіччя, , після чого він на повній швидкості влетіла у стіну будинку.