На Дніпропетровщині майора поліції викрили на хабарі.

Про це повідомляє інформаційний портал "368.media".

У Кривому Розі старшого оперуповноваженого відділу карного розшуку одного з міських підрозділів управління поліції в Дніпропетровській області підозрюють у вимаганні хабара.

Повідомляється, що майор поліції вимагав 10 тис. гривень від місцевого жителя. За вказану суму оперуповноважений обіцяв чоловікові не притягати його до кримінальної відповідальності за грабіж.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронцям вдалося затримати хабарника "на гарячому". Зараз ведеться досудове слідство.

Нагадаємо, що правоохранители вирішили здійснити детальну перевірку авто і вже в ході огляду у пасажира знайшли гранату РГД-5, яку, зі слів зловмисника, він знайшов на смітнику. Вилучене направили на експертизу.

Також портал писав, що в Дніпрі житловий будинок начинили гранатами, люди в паніці стрибали з вікон: кадри масової евакуації

Раніше портал Знай.uа писав, що "Вибуховий" подарунок: моторошна трагедія потрясла Україну, "в лікарні везли по частинах".