Дніпрянин втік на територію Росії заради уникнення покарання за злочин. Житель Дніпра переховувався там 9 років.

Про це інформує прес-служба ГУНП в Дніпрі.

Поліцейські з'ясували, що з 2003 року чоловік був продавцем у відділі електроніки. Одного разу при проведенні інвентаризації з'ясувалося, що підозрюваний привласнив майно магазину ціна якого була близько 250 тисяч гривень. Ще у квітні 2011 року правоохоронці відкрили кримінальне провадження та вручили підозрюваному повідомлення про підозру та підписку про невиїзд. Однак чоловікові вдалося втекти від покарання.

В 2016 році правоохоронцям стало відомо, що злочинець ховається на території РФ. Його ім'я внесли в базу Інтерполу для пошуку і арешту. В кінці 2017 року чоловіка затримали в російській столиці, а вчора в міжнародному пункті пропуску в Харківській області його передали українським поліцейським.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На даний момент втікач у Соборному відділенні поліції, йому грози позбавлення волі від 5 до 8 років з позбавленням права в найближчі 3 роки займати певні посади або займатися певною діяльністю.

Нагадуємо, що у Харкові розшукують злочинця, який скоїв напад на 12-річну школярку.

Як писав Знай.ua, мешканка Мелітополя повідомила про зникнення дитини: мати розповіла, що поки вона спала, пропав її п'ятирічний син.

Також Знай.ua повідомив, що в Запоріжжя жорстоко познущалися над дитиною.