У п'ятницю, 13 вересня, міська рада Дніпра під підозрою в розкраданні бюджетних коштів під час ремонту Нового мосту. Туди «з робочим візитом», щоб провести обшук, приїхали співробітники прокуратури.

У центрі подій сам Новий міст. За інформацією від прес-служби прокуратури Дніпропетровської області, ще місяць тому — 9 серпня правоохоронці взяли на експертизу зразки бетону і відправили їх на експертизу.

Офіційних коментарів кому саме вручили повідомлення про підозру — ні. Але є інформація, що один з фігурантів — Михайло Лисенко. Разом з тим, всі подробиці будуть відомі 15:00 на брифінгу.

Нагадуємо, що Центральний міст був закритий на ремонт повинні були офіційно відкрити 14 вересня на День міста, проте рух відновили раніше терміну.

Нагадаємо, атака РФ у Керченській протоці: звільнений командир розповів, чому не стріляли у відповідь

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.іа, Зеленський знайшов єдиний спосіб закінчити війну на Донбасі: "Повернемося переможцями"

Також Знай.іа писав про те, що