Трагедія сталась в селі Камбурлиевка Онуфріївського району Кіровоградської області.

10-річний хлопчик повісився, здавалося б, через дріб'язкову причину. Його мама мала намір заохотити старшого сина і подарувала йому навушники, на що менший син відреагував досить різко і посварившись з мамою вискочив з будинку. Приголомшена жінка кинулася його шукати і знайшла вже повішеним.

Односельчани характеризують їхню сім'ю, як благополучну.Голова сімейства четвертий рік знаходиться в зоні ООС. Мама домогосподарка.

Очевидці розповіли, що близько 16:00 бачили старших дітей (їх в сім'ї троє), які поверталися зі школи. Вони поводилися як зазвичай. А вже через годину середнього дитини не стало.
"Що вона пережила, виймаючи сина з петлі і намагаючись його реанімувати, неможливо уявити. Хлопчик помер у неї на руках", – розповіла секретар сільради Надія Лук'яненко.

Хоча мати запевняє, що не відмовляла ображеному синові в подарунку, а просто попросила зачекати соціальної виплати.

«Приходила до нас сьогодні, плакала.Говорила, що як раз вчора отримала ті гроші з соцзабезу, на які обіцяла купити середньому синові подарунок…», – наголосила Лук'яненко.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

11 вересня хлопчика проводили в останню путь. На похорон сина приїхав з фронту батько.

Нагадаємо, кинувся під колеса: в Києві маршрутка розчавила чоловіка, відео не для слабаків

Як повідомляв раніше Знай.ua, знайшли купку попелу: під Франківськом загинув молодий чоловік, моторошні кадри

Також Знай.ua писав про те, що бережіть голови: життям київських водіїв загрожує ще один "втомлений міст"