У Дніпрі місячна дівчинка спала з собакою в недопалках та лушпинні, а мати в цей час вживала спиртні напої.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У понеділок, 16 вересня в поліцію звернувся чоловік, який розповів, що його родичка перебуває вдома п'яна. При цьому він хвилювався не за стан родички, а за її місячну дитину.

На місце події прибув наряд патрульної поліції. В приміщенні був страшний безлад, на підлозі лежали недопалки, лушпиння від насіння і різний мотлох. А на ліжку разом з собакою лежала дитина.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Правоохоронці розповіли, що дівчинка була у брудному одязі. А її мати була в сильному стані алкогольного сп'яніння, вона навіть не могла зв'язати двох слів.

Побачивши страшну картину, поліцейські викликали швидку допомогу. Тепер долею горе-матусі і маленької дівчинки будуть займатися інспектори ювенальної превценії та працівниками соціальної служби.

Нагадаємо, що у столиці азербайджанець убив колишню дружину на очах її матері

Як повідомляв портал Знай.uа мати в Одеській області постраждала від рук рідної дочки.

Також Знай.uа писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю і розстріляв з револьвера