Мер Дніпра Борис Філатов розповів як потрібно боротися з амброзією і чому не можна просто її скосити.

Про це він розповів на своєму youtube-каналі "Запитай у Філатова".

Мер Дніпра розповів, що косити амброзію під час цвітіння заборонено. У цей період гілка рослини викидає в повітря близько мільйона зерен пилку в хвилину. Один з варіантів знищення небезпечної рослини — хімічні препарати.

Також мер розповів, що якщо продукт тайванського виробництва виявиться повністю безпечним для людини, то на 2020 рік закладуть кошти на придбання та санітарну обробку територій, уражених амброзією.


"Напевно, я б міг піаритися на ній і розповідати, що ось, ми боремося, косимо. Показувати по телевізору якісь трактори, комунальну техніку, робітників в респіраторах, які її косять. Однак це просто був би піар", - зазначив Борис Філатов .

Також мер Дніпра розповів, що сам, як і безліч дніпрян страждає на алергію від амброзії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що не мала частина людей у повсякденному житті стикається з такою недугою, як алергія. І говорячи про неї, лідируюче місце займає амброзія, як одна з головних причин появи захворювання.

Як повідомляв портал "Знай.uа" львівські лікарі розповіли, чому ігри з сезонною алергією - не жарти.

Також портал "Знай.uа" писав, що таке кондиціонер влітку - порятунок або ризик захворіти? Медики відповіли на головне питання українців.