У Дніпрі квартирні злодії вдалися до перевіреної схеми наживи в будинках простих містян. Так, дніпряни почали знаходити біля своїх квартир своєрідні мітки, які свідчать про те, що злодії "поклали око" на їх приміщення.

Про це повідомляє Інформатор.

Дніпровські правоохоронці розповіли, що таким способом домушники можуть з'ясовувати, коли саме господарі квартири йдуть з дому і коли повертаються. Такими мітками може стати практично все. Головне щоб предмет змінив місцезнаходження під час того, як господарі зайшли або вийшли з квартири. Якщо ж ви виявили біля свого будинку подібні мітки, то вам слід звернутися в поліцію, щоб уникнути проникнення у вашу квартиру.

Як захиститися від квартирних злодіїв?

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Якщо ви або хтось із ваших сусідів помітив зайвий інтерес до вашій квартирі, то вам слід встановити охоронну сигналізацію.

Часто злодії пробираються у квартири на першому і другому поверсі, так що вони знаходяться в групі ризику. Тому тим, хто живе на цих поверхах слід подбати про охорону свого приміщення. Рекомендується встановити на вікна ролети або грати, щоб запобігти проникнення через вікна.

Нагадаємо, одесит потрапив на гачок бувалого афериста: замість нових коліс - дірка від бублика.

Як повідомляв портал Знай.ua , аферисти грабують українців за новою схемою.

Також Знай.ua писав як шахраї наживаються на безготівкові розрахунки.