Дніпровські лікарі борються за життя дівчинки, яка впала в шахту ліфта.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок, на вулиці Дементьєва 15-річна школярка провалилася у шахту ліфта. На щастя, дівчинці вдалося вижити, але вона отримала серйозні травми.

Правоохоронці розповіли, що напередодні три дівчинки заходили в ліфт на першому поверсі, коли дві вже опинилися в ліфті третя вирішила проскочити і поїхати з ними. Але в цей момент двері ліфта вже почали закриватися, і він поїхав. Третя дівчинка виявилася затиснута дверима, коли ліфт зупинився постраждала впала в шахту.


Медики розповіли, що дівчинка дивом залишилася жива після такої події. У неї діагностували перелом двох кісток гомілки правої ноги, перелом 4-х ребер, сильний забій грудної клітини, селезінки і серця, частково зірвано скальп, починаючи від повіка і до потилиці, гематома на голові.

На даний момент медики не беруться робити жодних прогнозів, так як 3-7 діб для дівчинки будуть критичні. Зараз дівчинка пережила вже одну операцію, але невідомо скільки їх ще буде потрібно.

Лікування постраждалої дівчинки досить дороге, тому якщо вас не залишила байдужими ця ситуація можна пересилати на банківську картку мами дівчинки гроші на її лікування: 5168 7573 8825 9105 — Вероніка Носенко-Яровенко.

Пам'ятайте, щоб уникнути подібних ситуацій, потрібно завжди дотримуватися правил безпеки. Краще почекати кілька хвилин, але залишитися живим і здоровим. Команда "Знай. ua" бажає дівчинці найшвидшого одужання.

Нагадуємо, що в Харківській області медики рятують підлітка, який знаходиться в комі-за передозування накотиків.

Також Знай.uа розповідав, що СБУ накрила в Одесі збройових баронів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно Знай.uа писав про те, що Запоріжжі чоловік вирішив на третій поверх дістатися сусідськими балконами.