З приходом осені на вулиці стало вже досить холодно так що про тривалі прогулянки на якийсь час можна забути. Адже ви ризикуєте не тільки сильно замерзнути, а й простудиться. Але все таки незважаючи на осінь і холод хочеться яскраво проводити своє дозвілля.

Для цього можна зібрати компанію найвірніших друзів і вирушайте на концерт улюбленої групи до щастя в жовтні в Дніпро приїде чимало відомих українських виконавців.

Найяскравіші та найочікуваніші концерти в Дніпрі, які відбудуться в жовтні:

Концерт, присвячений 30-річчю легендарної групи "Скрябін"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Група "Скрябін" стала улюбленою для мільйонів слухачів. Навіть через роки їх пісні не втрачають своєї актуальності. Всі хто небайдужий до цієї групи повинен відвідати концерт присвячений 30-річчю, який відбудуться 5 жовтня.

HARDKISS

Культова українська рок-група на численні прохання приїде в Дніпро. Вони зіграють свій акустичний концерт постановниками якого стали Марія Григоращенко, Наталія Лисенкова та Наталія Рівненська. Концерт відбудеться 9 жовтня.

ШОУ OPEN KIDS

Підліткам і дітям Дніпра також знайдуться розваги до душі. Юні артисти виступлять з новою програмою у форматі Magic Show. Вас чекає унікальне лазерне шоу, і багато танцювальних пісень. Беріть з собою гарний настрій і відправляєтеся на концерт 12 жовтня.

ШОУ "МАМАХОХОТАЛА"

Для любителів посміятися від душі цей концерт точно сподобається. Актори шоу "Мамахохотала" подарують вам масу незабутніх емоцій та гарного настрою. Відвідати це шоу можна не тільки в компанії друзів, але і з сім'єю. Концерт відбудеться 17 жовтня.

Нагадаємо, раніше повідомили, що 10 жовтня в Україні стартує щорічний фестиваль "Нове німецьке кіно".

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Оскарі відбулася прем'єра "Ти вмієш зберігати секрети?".

Також "Знай.uа" писав, що у Києві через 100 років показали заборонене кіно: де подивитися легендарні фільми, зібрані по крихтах