В Дніпрі неуважний горе-батько ледь не відправив свою дитину під колеса вантажівки.

Скандальні кадри опублікували в Facebook.

Тривожний інцидент трапився на площі Троїцькій, де молодий батько, дивлячись в мобільний телефон переходив дорогу з маленькою дитиною. Однак так захопився смартфоном, що ледь не спровокував моторошну ДТП.

На кадрах присутня ненормативна лексика.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Менше пощастило хлопчику на Львівщині. Там внаслідок наїзду померла 4-місячна дитина. У Львівській області сталась аварія, у якій постраждали батько з дитиною та помер малюк.

Близько 20:00 автомобіль Volkswagen вилетів на тротуар, де знаходився чоловік з двома дітьми. Основний удар прийшовся на візочок з 4-місячним хлопчиком. Дитина не вижила.

Нагадаємо, що через аварію на Львівщині постраждала жінка і однорічна дитина

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вінниці трапилось трагічне ДТП, в районі зупинки "Залізничний вокзал" маршрутне таксі збило 10-річну дівчинку.

Також Знай.ua писав про те, що через ДТП на Львівщині загинула 39-річна жінка