Слава Нового мосту в місті Дніпро, де проводились будівельні роботи, шириться на всю Україну, чому явно посприяли і резонансні пересуди щодо розкрадання бюджету, і піар-кампанії і навіть парі президента Володимира Зеленського із мером Дніпра Борисом Філатовим.

Масла у вогонь тепер підлив місцевий музичний гурт "Мері Лінор", який зняв клып до своєї пісні "ЧетыреМоста". Відео відзняли на бічній частині Нового мосту, де йдуть перехожі та проносяться автомобілі.

У об'єктив камери потрапила річка, а на задньому плані проглядається місто. Невимушена атмосфера руху та вітру створює динамічну картину, не зважаючи на одноманітний сюжет, в центрі якого учасники гурту "Мері Лінор" рухаються по тротуару та співають.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"ЧетыреМоста" - пісня про кохання і два берега річки. Справжній Дніпро, як він є, в мелодиці та тексті. І, звичайно ж, любов, куди без неї. Зйомки проводилися в режимі реальної роботи мосту, в кадр потрапили випадкові перехожі, можливо, ви побачите там самі себе, свою машину або своє обличчя в маршрутці, хто знає?» — коментують учасники "Мері Лінор".

Нагадаємо, що харківська міськарада уклала угоду на ремонт тротуару на мільйон гривень

Як повідомляв портал Знай.ua, що таке самовільне будівництво, які документи потрібні для його узаконення

Також Знай.ua писав про те, що 25 вересня у Дніпрі відбулася чергова сесія міськради, на ній депутати зажадали від мера міста надати звіт по ремонту Нового мосту.