У Дніпрі для всіх охочих дітей та молоді провели незвичайний урок фізкультури, на якому вони позмагалися з професійними спортсменами.

Про це повідомляє Інформатор.

У п'ятницю, 27 вересня в Дніпрі провели Олімпійський урок-2019. У сквері Героїв зібрався натовпи дітей та їх батьків. Вони прийшли задля того, щоб "позмагатися" з професіональними спортсменами.


Цей незвичайний урок в цілому відвідали близько 300 осіб. Молоді спортсмени могли повчитися у кращих і звичайно ж зробити з ними селфі на пам'ять. Адже не кожен день можна побачити олімпійських чемпіонів і світових медалістів різних світових змагань.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще


На олімпійському уроці молоді спортсмени вчилися і вдосконалювали свої навички у різних видах спорту. Серед яких: велосипедний спорт, айкідо, ушу, бокс, фехтування, сучасне п'ятиборство, флорбол, дзюдо, і багато іншого.

Нагадуємо, що сьогодні знаменита харківська тенісистка Еліна Світоліна повідомила про те, що відкриває спортивний табір для дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа Світоліна-за травми знялася з турніру в Гуанчжоу.

Також Знай.uа писав про те, що Еліна Світоліна піднялася на третю сходинку у оновленому рейтингу WTA.