Дніпро сьогодні, 29 вересня, скучатиме за ласкавим сонцем, адже протягом усього дня над областю сипатиме дощ, а місцями пройдуть зливи з грозою. Містянам не вистачатиме тепла та затишку через вересневі погодні примхи.

Нічна температура сьогодні сягатиме позначки 9 градусів Цельсія по області. Вранці на хвильку визирне сонце та підніме покази термометрів до позначки плюс 15 градусів .

Вдень небо Дніпрянщини всуціль затягне хмарами та виллє на область велику кількість дощу. Температура протягом дня коливатиметься від 15 до 19 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вітер сьогодні дутиме змінних напрямків із силою 4-6 метрів за секунду.

Народні прикмети 29 вересня.

Суха і тепла погода 29 вересня - буде пізня зима, а сильних морозів, швидше за все, можна не очікувати

Якщо людина народилася 29 вересня, то його талісманом є гранат

Ловили птахів і намагалися передбачити погоду на найближчі місяці. Наприклад, чим більше жиру на кістках у глухаря - тим міцніше морози будуть, згідно з прикметами

Чується грім 29 вересня - зима буде безсніжною.

Нагадаємо, що у неділю, 29 вересня, католики відзначають одне з головних церковних свят - Михайлів день.

Як повідомляв портал Знай.ua, на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.

Також Знай.ua писав про те, що за даними метеорологів, в жовтні хоча і буде чимало теплих днів, однак, Україну все ж таки накриють ранні морози і мокрий сніг.