Зникла жителька Кривого Рогу Анастасія Зикрач, яку шукали протягом двох днів, знайшлася за дивних обставин.

Як стало відомо, 29-річна Анастасія Зикрач вийшла з дому на роботу 23 вересня, але до місця призначення так і не дійшла.

Правоохоронні органи, волонтери і родичі розшукували дівчину протягом двох днів. Інформацію про зниклу дівчину розповсюдили в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як стало відомо, Анастасію помітили на лавочці в місцевому парку випадкові перехожі. Вони упізнали зниклу та повідомили батькові Анастасії.

Батько, який забрав дівчину додому, розповів, що дівчина виглядає розгубленою та не пам'ятає, хто вона і звідки. Таке враження, що Настя знаходиться під гіпнозом. Батько дівчини говорить, що вона ніколи так себе не поводила. Також він признався, що дівчина повернулась додому в брудному одязі і без золотих прикрас і грошей.

Сама ж Анастасія Зикрач говорить, що пам'ятає лише, як невідомі запитали в неї, як пройти на маршрутку. Наступний спогад - як висадили з автівки біля парку.

Нагадаємо, що київський вокзал перетворився в бандитське кубло

Як повідомляв портал Знай.ua, у Борисполі Київської області зухвалий грабіжник поцупив на ринку тачку, відому в народі як “кравчучка”, та бензоріз.

Також Знай.ua писав про те, що хулігани влаштували криваві турне нічним Києвом