У Дніпрі сталася ДТП, чоловік на Skoda влетів у кладовище і зніс огорожу могили.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч на вівторок, 1 жовтня у Дніпрі на вулиці Березинскій, автомобіль Skoda Fabia влетів у кладовище і зніс огороджувальний паркан могили. На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.


У поліції розповіли, що чоловік на авто прямував у бік міста по вулиці Березинскій, яка проходить через Новоклочковское кладовище. Але раптом, на різкому повороті він не впорався з керуванням та влетів у огорожу могили.


На щастя, водій не постраждав, в відміну від машини. У неї розбитий бампер, погнуті двері, а також пробите колесо. Постраждалий автомобіль відвезли з місця аварії на евакуаторі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події.

Нагадуємо, що минулого тижня біля Києва сталася масштабна ДТП — зіткнулися відразу дев’ять машин.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що, згідно з новою нормою, будуть обладнані туалетами все нові і реконструйовані станції харківського метро.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові планують продовжити Олексіївську гілку метро і збудувати ще дві станції за рахунок кредитів від міжнародних фінансових установ.