У Дніпрі вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з лікарні і не повернувся назад.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 29 вересня в Дніпрі пропав 77-річний Мінаков Олексій Олексійович. Родичі зниклого звернулися до містян за допомогою у пошуках літнього чоловіка.

Як повідомляється, востаннє його бачили в неділю близько 12:30 на проспекті Богдана Хмельницького, біля ТЦ Terra. Йому стало погано в громадському місці, очевидці викликали швидку допомогу. Медики госпіталізували потерпілого, однак, коли йому стало краще, він вийшов з лікарні в невідомому напрямку. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо. На зв'язок чоловік також не виходить.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Зниклий чоловік був одягнений у сині джинси, взутий в кросівки. Особливі прикмети: сиве волосся, сива борода і брови.

Якщо вам щось відомо про його місцезнаходження повідомте про це на лінію 102 або ж за номерами: (098) 010-98-85, (096) 703-90-83, (098) 884-54-52.

Нагадауємо, що минулої п'ятниці в Івано-Франківську пропала 17-річна дівчина.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що під Києвом шукають яскраво одягненого дитини з паралізованою рукою.

Портал Знай.uа повідомляв про те, що неадекватний одесит відкрив вогонь по перехожих.