У Дніпрі середа, 2 жовтня, буде сонячною та ясною. Ні хмарка, ні дощик не затьмарять блакитне небо, кажуть експерти сайту Sinoptik.

Вночі прохолодно, 6-8 градусів вище нуля, зате вдень – комфортні 20-22 градуси тепла.

За останні 130 років 2 жовтня в Дніпрі найтепліше було в 1927 році – 28 градусів тепла, а найхолодніше – у 1997 році, майже градус морозу.

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.uа писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара протягом осені?

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.