У Дніпрі водій автомобіля ВАЗ влаштував ДТП на вул. Юрія Кондратюка. Про це стало відомо завдяки «Інформатору».

Як повідомляється, машина на повному ходу влетіла в будівлю підземного переходу станції метро «Покровська». В результаті зіткнення водій і пасажир отримали страшні каліцтва: рвані рани обличчя, перелом ребер, струс мозку. Їх госпіталізували до приїзду правоохоронців.

Прибувши на місце ДТП, поліцейські повідомили, що водія вже притягували до відповідальності за незаконне виробництво, виготовлення та зберігання наркотиків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Дніпрі авто протаранило станцію метро

За попередньою інформацією, на момент аварії водій та його пасажир були тверезі.

Нагадаємо, в селі Стопчатів, водій 28-річний чоловік на "Ореl-Vекtrа 2.0 І" збив місцеву неповнолітню дівчину. Вона йшла по узбіччю, раптом водій наїхав на неї і без крихти совісті зник з місця події.

Як повідомляв раніше Знай.uа, вибігли з маршрутки: під Дніпром авто протаранив групу дітей, - маленьке янголятко не врятували

Також Знай.uа писав про те, що в Києві любитель дріфту збив двох людей і протаранив три авто: дикі кадри.