Погода 3 жовтня у Дніпрі буде ясна та сонячна. Хмар цього дня спостерігатися не буде, він обіцяє бути ясним. Опадів не очікується, повідомляють на сайті Sinoptik.

Вночі температура повітря складе – 10-12 градусів тепла. Однак до полудня повітря не прогріється більше, ніж до 23 градусів.

За останні 130 років найтеплішим 3 жовтня в Дніпрі було 1999 року – до 32 градусів вище нуля, а найхолодніше – у 1894 році (майже градус морозу).

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ще Знай.ua писав, що Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря. Місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.