Дівчинка, яка 24 вересня у Дніпрі впала в шахту ліфта і отримала важкі травми досі перебуває у важкому стані.

Про це повідомляє Інформатор.

15-річна школярка за цей час перенесла три важкі операції. Але навіть незважаючи на її важкий стан Саша продовжує боротися за життя та хапається за кожен волосок.

Дівчинка надійшла до лікарів у вкрай важкому стані, і тоді медики не бралися робити ніяких прогнозів. На даний момент дівчинка перенесла три операції. Школярці прооперували ногу і вставили металеву пластину, також лікарі розкрили її грудну клітку, щоб дістати уламки кісток, після чого поставили ще одну металеву пластину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вже у вівторок, 1 жовтня дівчинку з реанімації перевели у травматологічне відділення. Для того, щоб нормально відновитися Саші необхідне спеціальна ліжко, яка дозволила б їй перебувати в сидячому положенні, але на жаль, у лікарні його не виявилося. Через це стан дівчинки погіршився, вже близько двох ночей вона не може нормально спати і їсти, все тому, що знаходиться в неправильному положенні.

Медики знову готують Сашу до операції, їй доведеться пережити два одночасних хірургічних втручання.

Якщо вас не залишила ця ситуація байдужими, прохання допомогти родині школярки переславши гроші на банківську карту: 5168 7573 8825 9105 — Вероніка Носенко-Яровенко, мати дівчинки.

Нагадаємо, що на вулиці Дементьєва 15-річна школярка провалилася у шахту ліфта. На щастя, дівчинці вдалося вижити, але вона отримала серйозні травми.

Також Знай.uа розповідав, що СБУ накрила в Одесі збройових баронів.

Нещодавно Знай.uа писав про те, що Запоріжжі чоловік вирішив на третій поверх дістатися сусідськими балконами.