У Дніпрі біля футбольного поля сталася стрілянина.

Про це повідомляє інформаційний портал "34.ua".

У четвер, 3 жовтня біля футбольного поля в Дніпрі місцеві жителі раптом почули стрілянину.

Як стало відомо, чоловік підійшов до перехожого на вулиці Шнеєрсона і попросив підкурити. Але не встиг похожий відповісти, як чоловік дістав пістолет і направив на людину. На щастя, перехожий швидко зреагував і направив дуло пістолета в підлогу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Після цього, зловмисник збагнув, що тут йому не вдасться розжитися і втік у невідомому напрямку.

Перехожий швидко викликав на місце події наряд поліції. Через кілька хвилин його вдалося затримати. Правоохоронці доставили його у відділення поліції. Зараз правоохоронці з'ясовують усі деталі та обставини події.

Нагадаємо, жінка розповіла поліції, що невідомий чоловік без дозволу заліз в її будинок, звідки викрав гроші.

Як повідомляв портал Знай.uа, , 29-річна Анастасія Зикрач вийшла з дому на роботу 23 вересня, але до місця призначення так і не дійшло.

Також Знай.uа, писав про те, що 25 вересня у відділення поліції в Запорізькій області звернулася жінка, яка розповіла про зухвале пограбування.