У Дніпрі хлопчик заліз на височенне дерево і не зміг злізти з нього самостійно.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo. Дніпро".

У Дніпрі на вулиці Мурманській сталася НП з дитиною. Хлопчик заліз на високе дерево, і не зміг злізти з нього. Дитина почала кликати на допомогу і очевидці викликали бригаду рятувальників.

Співробітники ДСНС з'ясували, що хлопчик перебувати на дереві поряд з дитячим майданчиком. З допомогою драбини вони оперативно зняли постраждалого та передали його в руки батькам.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо,що у Києві 14-річний школяр загинув, впавши з 10-го поверху багатоповерхівки. Як стало відомо, жахливий інцидент стався в Деснянському районі, в 25-поверховому будинку по вул. Миколи Закревського, 95.

Як вже писав Знай.uа , Вінницю потрясла загадкова загибель студента з Індії.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що одеські правоохоронці викрили двох студентів-іноземних громадян, яких підозрюють у скоєнні крадіжок.