У Дніпрі на дитячому майданчику помітили величезну змію.

Про це повідомляє інформаційний портал "Дніпровська панорама".

У Дніпрі на території дитячого садка № 323 помітили кілька величезних змій. Батьки розповіли, що змії давно вже оселилися на дитячих майданчик. Вони вже неодноразово намагалися з ними боротися, але безрезультатно.


Дніпрянка Анна Ковальчук розповіла, що коли поверталася з дитиною з дитячого саду, то на шляху їм зустрілася велетенська змія. Вона просто лазила по майданчику, абсолютно не боячись людей.


"Страшно подумати, що могло б статися і скільки їх там", — написала Анна Ковальчук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще


Також у коментарях вона розповіла, що її дитина сильно злякалася змію, почала кричати і голосно плакати.

Нагадаємо, що в селі Ластівка Турківського району Львівської області 12-річну дитину вкусила отруйна змія у праву гомілку в області гомілково-степеневої суглоба.

Як повідомляв Знай.іа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання.

Також повідомлялося, що київській багатоповерхівці влаштувала переполох змія, затишно розташувалася на підвіконні під'їзду. Про це розповіли в столичній Службі порятунку тварин.